Leernetwerk

Beste deelnemers van het bestaande leernetwerk. Hier de nieuwe opzet zoals we die live willen laten gaan. Altijd leuk je reactie te horen! Infographics zijn nog concept!

Ben je geïnspireerd geraakt over het werken vanuit de bedoeling? Leuk! Graag helpen we je verder op weg in ons leernetwerk! Laagdrempelig met ons verder-met-de-bedoeling-inspiratieabonnement of juist meer actief in onze verdiepingsgroep. Hieronder lees je alles over hoe dat werkt!

Gun jezelf of je collega een jaar vol kleine vonkjes inspiratie!

Inspiratieabonnement

Het hele jaar door voeding om geïnspireerd te blijven! Vier online webinars, toegang tot onze basismodules, regelmatig speelse prikkels in je mailbox en nog veel meer! Laagdrempelig en voor iedereen. 


295,- per persoon per jaar (vrij van BTW*)

Lees verder

Verdiepingsgroep

Alles van het inspiratieabonnement. Maar nu ook samen met gelijkgestemden aan de slag in leerkringen en themabijeenkomsten. Hier kom je niet zomaar bij! 


695,- per persoon per jaar (vrij van BTW*)

Lees verder

Inspiratieabonnement

Het hele jaar door inspiratie rondom het werken vanuit de bedoeling. Lekker laagdrempelig en wanneer het jou uitkomt.

  • Vier live webinars in het jaar met diverse gastsprekers 
  • Een jaar lang prikkels en hulpmiddelen in je mailbox
  • Toegang tot onze online leeromgeving
  • Wees welkom bij ons inloopuurtje
  • Alles is terug te kijken

Verdiepingsgroep

Het inspiratieabonnement beschrijven we met een paar bullets en een kort filmpje. Maar bij de verdiepingsgroep gebruiken we iets meer tekst. We vragen van jou daarmee ook iets meer tijd en concentratie en dat is precies wat het is. Als je je aanmeldt voor de verdiepingsgroep dan neem je de langere route. Je krijgt toegang tot alles van het inspiratieabonnement, maar gaat daar dan vervolgens met ons en gelijkgestemden ook echt mee aan de slag. Dat doe je in een leerkring met een aantal gelijkgestemden, en met ons en elkaar in een viertal livebijeenkomsten die we samen vorm gaan geven. 

Waar we het inspiratieabonnement laagdrempelig aanbieden, proberen we hier juist een wat hogere drempel op te werpen. Omdat wij denken dat zo'n verdiepingsgroep vooral heel tof wordt als iedereen er steeds is en hongerig is naar kennis en naar elkaar.

Dus als jij het leuk vindt gelijkgestemden te ontmoeten, samen te kauwen op de materie en samen de verdiepingsgroep en de leerkringen succesvol te maken dan ben je van harte welkom!

*De bedragen in ons leernetwerk zijn vrijgesteld van BTW door het leerkarakter ervan en onze inschrijving bij het CRKBO.