Leernetwerk

Het leernetwerk is feestelijk gestart!

Op 20 mei 2021 zijn we met 125 deelnemers vanuit allerlei maatschappelijke organisaties gestart met  ons leernetwerk 'Verder met de bedoeling'.


Doe je mee?

Wat is ons idee met het leernetwerk?

Hoe zou het zijn om een jaar lang door ons meegenomen te worden in allerlei elementen van het werken vanuit de bedoeling? Via webinars, Q&A-sessies, werkopdrachten en ander passend materiaal dat je direct kan helpen bij je eerstvolgende mail, of eerstvolgende vergadering?

Je krijgt daarbij toegang tot onze online tool waarin je met de anderen uit het leernetwerk om mooie voorbeelden uit te wisselen en inzichten te delen. 

De kosten voor deelname aan ons leernetwerk bedragen 500 euro per jaar. Wanneer je dat wilt - en zodra er voldoende animo is - kun je ook kiezen deel te nemen aan een eigen vaste leerkring.

Hoe het werkt

Ons ritme, jouw leerproces

Iedere paar maanden zetten wij één van de thema's uit onze boeken centraal. Hoe verklein je het gat tussen visie en praktijk? Hoe ga je om met regels? Hoe kun je ruimte geven zonder grip te verliezen? Hoe start het denken echt bij de leerling, patiënt, bewoner of klant? Et cetera. En daarin kun jij je gewoon lekker laten inspireren, of juist intensief met de bijbehorende werkmaterialen aan de gang gaan. Alleen of samen. Wat bij jouw ritme en bij jouw leerstijl past.


Ieder blok begint met een webinar over het thema. Je krijgt vervolgens regelmatig een werkopdracht, inspiratieprikkel of reflectievraag voor in de waan van de dag. Bekijk de infographic voor een overzicht met te reserveren data voor september 2021 tot augustus 2022.

Aan de slag met gelijkgestemden

 

Je kunt je individueel aansluiten en zelf aan de slag gaan met het materiaal. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een kleine leergroep van 5 - 7. Dit kunnen voor jou totaal onbekenden zijn, maar je kunt ook instappen met je eigen leergroep met bijvoorbeeld gelijkgestemden vanuit je eigen organisatie. Zodat jullie samen het werken vanuit de bedoeling extra kunnen verdiepen en aanjagen in je eigen werkomgeving. 


Het leermateriaal bieden we aan op ons online leerplatform 'The huddle'. Daar ontstaat ook de mogelijkheid om leernetwerken te vormen met vakgenoten,  branchegenoten of juist met mensen uit je regio. Om tips en tools mee uit te wisselen, om mooie voorbeelden mee te delen, of soms ook gewoon samen dingen aan te pakken die niet goed functioneren. 

Verdiepingstraining

Zodra je behoefte krijgt nog een stap verder te zetten, kun je je aanmelden voor de verdiepingstraining. Dit is onze oude en vertrouwde zesdaagse training die zolang Corona duurt tijdelijk een iets ander jasje heeft gekregen. De kosten voor de verdiepingstraining bedragen 2450 euro en zijn vrijgesteld van BTW. Neem bij interesse even contact met ons op. 

arrow_drop_up arrow_drop_down