Leernetwerk

Het leernetwerk is feestelijk gestart!

Op 20 mei 2021 zijn we met 17 leerkringen van start gegaan met ons leernetwerk. In september komt er een nieuw startmoment voor een ieder die het gaaf vindt mee te doen! Lees hieronder alles over de opzet.

Wat is ons idee met het leernetwerk?

Hoe zou het zijn om een jaar lang door ons meegenomen te worden in allerlei elementen van het werken vanuit de bedoeling? Via webinars, Q&A-sessies, werkopdrachten en ander passend materiaal dat je direct kan helpen bij je eerstvolgende mail, of eerstvolgende vergadering?

En hoe zou het zijn om - wanneer je dat aanvullend zou willen - dat niet alleen te doen, maar met een paar anderen in een kleine leergroep? Met een paar gelijkgestemden uit je organisatie, uit je vak, branche of regio. Zodat je echt samen gaat leren en inzichten direct kunt omzetten in andere keuzes in de praktijk.


De kosten voor deelname aan ons leernetwerk bedragen 500 euro per jaar.

Hoe het werkt

Ons ritme, jouw leerproces

Iedere paar maanden zetten wij één van de thema's uit onze boeken centraal. Hoe verklein je het gat tussen visie en praktijk? Hoe ga je om met regels? Hoe kun je ruimte geven zonder grip te verliezen? Hoe start het denken echt bij de leerling, patiënt, bewoner of klant? Et cetera. En daarin kun jij je gewoon lekker laten inspireren, of juist intensief met de bijbehorende werkmaterialen aan de gang gaan. Alleen of samen. Wat bij jouw ritme en bij jouw leerstijl past.


Ieder blok begint met een webinar over het thema. Je krijgt vervolgens een werkopdracht mee om de theorie te vertalen naar jouw eigen praktijk en wekelijks ontvang je van ons een denk- of doekaart voor een kort moment van reflectie in de waan van de dag. Bekijk de infographic voor een overzicht met te reserveren data voor april 2021 tot maart 2022.

Aan de slag met gelijkgestemden

 

Je kunt je individueel aansluiten en zelf aan de slag gaan met het materiaal. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een kleine leergroep van 5 - 7. Dit kunnen voor jou totaal onbekenden zijn, maar je kunt ook instappen met je eigen leergroep met bijvoorbeeld gelijkgestemden vanuit je eigen organisatie. Zodat jullie samen het werken vanuit de bedoeling extra kunnen verdiepen en aanjagen in je eigen werkomgeving. 


Het leermateriaal bieden we aan op ons online leerplatform 'The huddle'. Daar ontstaat ook de mogelijkheid om leernetwerken te vormen met vakgenoten,  branchegenoten of juist met mensen uit je regio. Om tips en tools mee uit te wisselen, om mooie voorbeelden mee te delen, of soms ook gewoon samen dingen aan te pakken die niet goed functioneren. 

Verdiepingstraining

Zodra je behoefte krijgt nog een stap verder te zetten, kun je je aanmelden voor de verdiepingstraining. Dit is onze oude en vertrouwde zesdaagse training die zolang Corona duurt tijdelijk een iets ander jasje heeft gekregen. De kosten voor de verdiepingstraining bedragen 2450 euro en zijn vrijgesteld van BTW. Neem bij interesse even contact met ons op. 

arrow_drop_up arrow_drop_down